Hogyan segíthetsz? / Wie könntest du helfen?

1. JELENTKEZHETSZ IDEIGLENES BEFOGADÓNAK.
Sajnos a többi mentõcsapathoz hasonlóan a ridgeback-mentés befogadó kapacitása is véges, a kutyamentéshez továbbra is szükség van ideiglenes befogadókra. Folyamatosan várjuk olyan állatbarátok jelentkezését, akik rövidebb-hosszabb idõre befogadnának egy-egy ebet, amíg végleges gazdihoz nem kerülhet.

2. ANYAGI TÁMOGATÁST NYÚJTHATSZ.
Természetesen anyagilag is támogathatod a ridgeback fajtamentést, hogy minél több kutyát menthessünk meg. A pénzt kutyáink ellátására, ivartalanítására, oltására, chipezésére, parazitamentesítésére, esetleges gyógykezelésére fordítjuk.

Pénzedért kaphatsz is valamit, vannak Rescue logóval ellátott, egyedi tárgyaink: kutyakendők, poharak, borospoharak és kulcstartó. További információért kérlek, keress meg a rescue@rhodesianridgeback.hu email címen.

Rhodesian Ridgeback fajtamentés ajándéktárgyak

Rhodesian Ridgeback fajtamentés ajándéktárgyak

Lézer gravírozott kulcstartó


3. SEGÍTHETSZ TÁRGYI ADOMÁNYOKKAL.
Kutyáink ellátásához folyamatosan szükség van: nyakörvekre, pórázokra, jó minőségű száraztápra, bolha- és kullancsirtó spot-onokra és  féreghajtó tablettára, használt pokrócra, ágyneműre (a beteg vagy lábadozó kutyák alá), kutyafekhelyre.

4. PLAKÁTOLJ ÉS HIRDESS VELÜNK!
Munkánkat azzal is segítheted, ha letöltöd, kinyomtatod és terjeszted gazdira váró állataink plakátjait. A plakátok az egyes kutyák bemutatkozó oldalairól hamarosan letölthetők lesznek. Színesben és fekete-fehérben egyaránt kinyomtathatók. Kutyáink gazdikereső hirdetéseinek minél több helyen való megjelentetése is igen nagy segítség lehet.

5. NÉPSZERŰSÍTSD A FAJTÁT!
Ridgeback-tulajdonosként vagy kedvelőként ragadj meg minden alkalmat, hogy népszerűsítsd ezt a páratlan fajtát! A ridgeback-et méltatlanul sok tévhit övezi, csak kevesen tudják, hogy milyen fantasztikus, családcentrikus, kimagasló szociális érzékenységgel bíró, nagyon jól falkásítható kutyafajtáról van szó. A felelőtlen szaporítást ne támogasd, sőt, bíráld ahol csak lehet. Bár nem elterjedt fajtáról van szó, de a szaporítás már itt is jelen van, ahol nyomorúságos körülmények közt, a fajta ismerete nélkül, átgondolatlanul pároztatják a kutyákat. Ha ridgeback-et szeretnél, fogadj örökbe; ha mindenképp vásárolni akarsz, akkor ne sajnáld az időt arra, hogy alaposabban megismerd a tenyészeteket, a tenyésztőket, és azok kutyáit. Bővebben erről az http://olcsokutya.uw.hu/ oldalon olvashatsz.

Reklámok

 
%d blogger ezt kedveli: