Mangó

JÓ HÍR!

Mangót ugyan meglátogatta egy  szimpatikus gazdijelölt, de miután a már meglévő ridgeback lánnyal nem volt felhőtlen a találkozásuk, így az eredeti gazdi úgy döntött, megpróbálják mégis együtt Mangóval, több foglalkozással, sétával és több szabadsággal! Reméljük, sikerül nekik!

Így Mangó már nem gazdikereső.

Gazdit keres Mangó, egy 4 éves, fajtatiszta, ridge nélküli, ivartalanított kan ridgeback.

Eddig egy idősebb szukával élt együtt és nem szeret egyedül lenni, így minél előbb új családot keres, lehetőleg olyat, ahol lenne egy kutyatársa is. Jóindulatú, kedves kutya. Eddig kinti kutyaként élt. Jó lenne, ha mostantól igazán a család része lehetne és a lakásba is bemehetne, hogy megtapasztalja, milyen, ha a ridgeback igazán részt vehet a szeretetteli mindennapokban.

Ha érdeklődnél Mangó iránt, ezen az e-mail címen megteheted: rescue@rhodesianridgeback.hu, illetve a 70/353-4665-ös telefonszámon.

mango1

Neues Zuhause gesucht! Mango ist ein 4 Jhare alter, ridgeloser, kastrierter Ridgeback. Er hat bisher mit einer alteren Hündin gelebt und kommt alleine nicht ganz gut zurecht. Bisher hat er nur im Garten gelebt, in die Wohnung durfte er nicht rein. Es wäre schön, wenn er in seiner neuen Familie erfahren würde, wie es ist, ich am Alltag einer Familie teilzunehmen und ein richtiges Familienmitglied zu sein.

Über Mango gebe ich gerne mehr Info, bitte an rescue@rhodesianridgeback.hu oder an info@bestfordog.it schreiben. Handynummer: +3670/353-4665

mango2

mango3

Reklámok

~ Szerző: ridgebackrescue - 2015-08-03.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: